RAUK - Archived Forum - Errors

This contains the Forum posts up until the end of March, 2011. Posts may be viewed but cannot be edited or replied to - nor can new posts be made. More recent posts can be seen on the new Forum at http://www.herpetofauna.co.uk/forum/

Forum Home

Errors:

Author Message
Alan Hyde
Senior Member
Joined: 17 Apr 2003
No. of posts: 1416


View other posts by Alan Hyde
Posted: 30 Mar 2009
Anyone else getting the odd error when they visit this forum?

I get certain parts highlighted , or Posts over to the right, gaps, ect

Nothing drastic, just the odd error here and there

Al
O-> O+>
Alan Hyde
Senior Member
Joined: 17 Apr 2003
No. of posts: 1416


View other posts by Alan Hyde
Posted: 30 Mar 2009
No one else? . It doesn't happen all the time , just every now and then

Cheers,
Al
O-> O+>
tim hamlett
Senior Member
Joined: 17 Dec 2006
No. of posts: 572


View other posts by tim hamlett
Posted: 30 Mar 2009

sorry al...i have had similar problems and things can be a bit slow sometimes as well.

tim


Alan Hyde
Senior Member
Joined: 17 Apr 2003
No. of posts: 1416


View other posts by Alan Hyde
Posted: 30 Mar 2009
Thanks Tim,
At least now I know it's not just me.

Cheers,
al
O-> O+>
Vicar
Senior Member
Joined: 02 Sep 2004
No. of posts: 1181


View other posts by Vicar
Posted: 31 Mar 2009
I've not had it on RAUK, but that sort of thing can happen if the internet connection is sluggish or has interference (as in dodgey telephone line).

The browser sometimes thinks it has the entire web page, and guesses at formatting, having missed some tags.

Normally a reload page will sort it.

Steve Langham - Chairman    
Surrey Amphibian & Reptile Group (SARG).
Suzi
Senior Member
Joined: 06 Apr 2005
No. of posts: 860


View other posts by Suzi
Posted: 31 Mar 2009
I have had problems with the site. Sometimes it just won't load. I just come back another time.
Suz
GemmaJF
Admin Group
Joined: 25 Jan 2003
No. of posts: 2090


View other posts by GemmaJF
Posted: 31 Mar 2009

The only formatting issue I've seen on the site is when people post images that are too wide. The forum doesn't resize images. Some forums do then allow the full image to be seen in a pop-up window. It isn't a solution I actually like. So piccies 700 - 800 px width will avoid the problem.

Speed issue is due to a shared server, no budget at the moment to do anything about that, in fact it is lucky the site is still here.


Gemma Fairchild, Independent Ecological Consultant
Robert V
Senior Member
Joined: 06 Aug 2004
No. of posts: 717


View other posts by Robert V
Posted: 04 Apr 2009

Gemma,

I'm sure we'd all be willing to have a whip-round if you need assistance with the site, funding or otherwise. I would think most people on here are only too glad to have somewhere to forum our specialist stuff.

I get the odd blip as well but like Sue, I just come back later......always assuming there'll be something here later!

Rob


RobV

- Errors

Content here